Je kan vogels fotograferen op verschillende manieren, maar de mooiste beelden maak je vrijwel altijd vanuit een vaste schuilhut. De voorbije jaren bouwde (én verbouwde) ik een groot aantal hutten en met die ervaring als bagage, bied ik nu een groeiend aantal hutten te huur aan. Klik  hieronder op een foto voor meer uitgebreide info over elke fotohut.


Alle hutten zijn gelegen in Kalmthout in de Antwerpse Kempen. Ze zijn voorzien van comfortabele stoelen en/of zitbank en in sommige is in de winter verwarming aanwezig. Je fotografeert er standaard door spiegelend glas (m.u.v. Hut 4) waardoor je een prachtig zicht op je onderwerp hebt en snel kan inspelen op de kansen die zich doorheen de dag voordoen. De meeste hutten werden ontworpen voor 3 fotografen. Uitzonderingen zijn Hut 4 (maximaal 5 p), Hut 6 (maximaal 2 p), Hut 9 (maximaal 2 p) en Hut 10 (maximaal 2 p).


Wil je bijkomende info over een hut of een reservering doorgeven: mail me vrijblijvend. Recente info over alle beschikbare hutten verschijnt in de nieuwsbrief en op mijn Facebook-pagina. Wil je opgenomen worden in een mailing die geregeld bericht over soorten voor de verschillende hutten, geef me dan een seintje per mail.


Lens huren?

 

Niet iedereen heeft meteen het geschikte materiaal om aan vogelfotografie te doen. Soms weet je ook nog niet of het echt je ding gaat zijn en wil je eerst eens een dag testen. Daarom bied ik in samenwerking met Foto Joosen een geschikte zoomlens te huur aan: de Tamron G2 150-600mm. De lens is beschikbaar in een Canon- en Nikon-uitvoering. Neem contact op met Foto Joosen om precies af te spreken. Wij zorgen er dan samen voor dat de gehuurde lens 's ochtends voor jou beschikbaar zal zijn.

Cadeautip...

 

Je kan een hutbezoek of workshop ook cadeau doen aan familie of vrienden. Eens je een bedrag hebt bepaald dat je wil spenderen, stuur me dan een mail. Ik bezorg je per kerende een factuur en na ontvangst van betaling wordt de waardebon zo snel mogelijk verstuurd. De bons blijven 1 jaar geldig, de keuze van de hut en precieze datum kan later nog worden afgesproken. Ze zijn  niet cumuleerbaar met andere  kortingen.